Crea Weekend Rijswijk

Op 8, 9 en 10 September is het Creaweekend in Rijswijk en Dutch Planners zal daarbij aanwezig zijn!! We gaan er niet verkopen maar juist promoten en laten we zien waarom planners zo leuk zijn. Want zeg nou zelf een kraam vol planners, wie wil dat nou niet?!

We zullen er alle dagen aanwezig zijn en maken graag met iedereen een praatje. Als je vragen hebt, kom dan gezellig langs en stel je vragen! Weet je niet of een bepaalde planner iets voor jou is? Geen probleem we proberen zoveel mogelijk planners beschikbaar te hebben. Er zullen genoeg verschillende soorten en formaten planners met diverse lay-outs aanwezig zijn waar je in kunt snuffelen.

ACTIE

Wil je ons helpen met het promoten van de Nederlandse planner community? Maak dan een leuke insert voor in een planner, dit kan van alles zijn van tabbladen tot versierde weekly of daily pagina’s of misschien wel een leuke accessoire voor een planner. Elk formaat of soort planner mag je insturen, doe wat je leuk vind om te maken. De inserts verzamelen we in de bij behorende planner en zullen tijdens het Creaweekend te zien zijn bij onze kraam. En als bedankje krijg je van ons een goodiebag opgestuurd.

Stuur je inserts per post naar:
Mail even voor het postadres!

Vergeet niet een briefje met je naam en adres gegevens erin te doen want anders kunnen we geen goodiebag terug sturen! 😉

Promoten

De planner community promoten is onze doel. Heb je zelf een winkel die planner gerelateerde producten verkoopt (bijv. stickers, inserts of pennen)? Mail ons dan even, dan kunnen we misschien leuke samenwerking aangaan (hier zitten geen kosten aan verbonden!). We promoten graag planner shops in de planner community.

We staan gezellig naast LovedbyGaby, dus als je nog wat nodig hebt kun je na je bezoekje bij ons gaan shoppen!

Schrijf het op in je planner en tot ziens op de beurs!

Groetjes,
Nga-Yee en Deirdre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.