Over ons

Dutch Planners is in 2013 begonnen als een Facebook groep waar we gezellig over planners praten. We zijn begonnen als “Dutch Filofaxers” samen met Nga-Yee, Daniëlle en Desiree. Samen waren we dol op planners en toen der tijd was er weinig keuze, zeker in Nederland. Ondertussen is het planner aanbod flink gegroeid en we wilden de groep niet specifiek voor 1 merk houden. We besloten dat we een groep voor alle planners zouden worden. Ondertussen zijn Daniëlle en Desiree hun eigen weg in geslagen maar nog steeds lid van de groep :).

Deirdre

Mijn naam is Deirdre, ik ben 29 jaar oud en heb een drukke leven. Getrouwd, moeder 2 en een onderneemster. Ik ben altijd gek op papier geweest. Mijn eerste planner was een Filofax Finsbury A5 Vintage Rose en die heb ik nog steeds! Momenteel gebruik ik een Arc A5 planner, Filofax Malden Personal Ochre en een Happy Planner Mini.

Nga-Yee

Hi, mijn naam is Nga-Yee en ben sinds eind december 2015 mama van een mooie dochter. Daarnaast ben ik freelancer en werk ik part-time. Creatief zijn staat op mijn voorhoofd geschreven… en noem mij zelf een ‘hoarder’ op het gebied van papier, stickers, pennen en notitieboekjes. Heb een hele verzameling en heb nooit genoeg (precies, een ‘verzamelaar’, haha…). Planner peace ken ik helaas niet en ben dus nog altijd op zoek naar de ‘perfecte’ inhoud voor mijn planner. Ik gebruik zelf Filofax voor plannen en Moleskine voor Bullet Journaling. Ook gebruik ik nog een merkloos notitieboekje voor ‘journal prompts’. En als er wat nieuws is, wil ik dat graag uitproberen!

in de media

Kreadoe website – Een vermelding naar onze Facebookgroep op de website van Kreadoe. (September – 2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.