Passion for Planners Online

Zoals zovele evenementen is Passion for Planners in de Broodfabriek ook geannuleerd. Je mist de gezelligheid van langs alle kraampjes gaan, de mooie creaties van anderen te zien en de producten even in je handen te voelen. Wat ik het meeste mis is het contact met iedereen, de gezellige sfeer die er altijd hangt en oude bekenden weer te zien. Daar kan niemand iets aan veranderen helaas, we zullen gewoon nog even geduld moeten hebben tot de evenementen weer georganiseerd kunnen worden. Maar de organisatie en standhouders hebben niet stil gezeten en hebben een leuk alternatief bedacht…. een online event!

Wat houdt het online even precies in? Op www.passionforplanners.com vind je het online event. Via het online logo kom je terecht op een pagina vol met mooie aanbiedingen en leuke kortingsacties.

Elke standhouder die meedoet heeft een omschrijving met een advertentie. Via de advertentie kom je op de actiepagina van de standhouder uit. Hier kan je je bestelling plaatsen met de aanbieding of kortingsactie.

Heel veel shop plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.