Stationery Event bij Buiten de Lijntjes

Zondag 10 september organiseerde de winkel Buiten de Lijntjes in Wolvega een Stationery Event voor hun klanten. Toen ik samen met twee vriendinnen kwam aangelopen zagen we al een groep mensen buiten staan, er waren heel veel mensen op af gekomen. Buiten stonden smoothies, wafels met slagroom en fruit en op diverse plekken in de winkel stonden schaaltjes met snacks. Binnen stonden heel veel mensen, vooral bij de tafel achterin waar je producten kon testen en charms/bookmarks kon maken was het erg druk. Wat een opkomst! De dames van Buiten de Lijntjes waren zelf ook verrast, de middag was een groot succes.


We besloten eerst een rondje door de winkel te lopen en de wafels en smoothies te proeven. Al snel hadden we onze handen vol met leuke producten uit de winkel. Je vindt er washi tape van merken als MT, Travelers Notebooks en refills van Traveler’s Company, servies van diverse merken, Ecoline brush pennen, Kaweco pennen en potloden, Midori paperclips, Taroko Design boekjes/refills voor in je Travelers Notebook, tassen en nog veel meer.


Langzaam kwamen we dichterbij de knutseltafel en uiteindelijk vonden we een plekje en legden we onze tassen neer en gingen aan de slag. We pakten onze planners en gingen pennen testen, stickers plakken, washi testen en bookmarks maken met draad en houten kralen. Vooral het maken van bookmarks/charms vonden wij erg leuk. Mooie kleuren en vormen bij elkaar zoeken en de juiste volgorde bedenken. Mijn planners zien er veel leuker uit met deze toevoeging, en ze zijn nog praktisch ook.


Na zo’n 2 uur in de winkel was het al een stuk rustiger en gingen we richting de kassa met onze handen vol pennen, washi tapes, paperclips, ansichtkaarten en boekjes voor in onze Travelers Notebooks. Buiten de Lijntjes had een leuke loting bedacht, door achterop je bonnetje je naam en mailadres te schrijven en in een pot te stoppen maakte je kans op een geweldige goodiebag. Dit was zeker een leuke toevoeging aan het evenement.


Het was mijn eerste keer in deze winkel, het is een klein uurtje rijden vanuit Groningen, maar ik ga zeker nog eens terug. De dames die er werken zijn ontzettend lief en behulpzaam, de winkel is erg prettig opgezet en ze hebben er prachtige producten van mooie merken die je niet overal ziet. Ik hoop dat ze in de toekomst nog eens een Stationery Event organiseren want het was ontzettend leuk en ik heb leuke mensen ontmoet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.