Valentijns Planner Swap

Valentijnsdag is 1 van mijn favorieten dagen, even extra tijd/moeite aan je geliefde geven. Ja het is een hele commerciële dag geworden (of altijd al zo geweest?) maar dat maakt, vind ik, het niet minder leuk. Als je een relatie hebt dan is het waarschijnlijk geen geheim dat je iets zult krijgen op Valentijnsdag. Je weet niet wat je gaat krijgen maar wel van wie (als het goed is ;)). Met een swap weet je helemaal niks en word je ECHT verrast..

[wdi_feed id=”2″]

Marvin, Mariska en Emma hebben de Valentijns Planner Swap georganiseerd. Toen ik het voorbij zag komen in het Dutch Planner Facebookgroep was ik meteen verkocht. M’n brievenbus had al een hele tijd geen leuke post meer ontvangen en leuke spulletjes voor m’n planner kan ik altijd wel gebruiken 😉

Het was de bedoeling om €7,50 uit te geven aan kadootjes en wat is dat moeilijk! Niet om aan het bedrag te komen maar om in de buurt van het bedrag te blijven. Ik heb een gedeelte online gekocht en een gedeelte uit m’n eigen stash of zelf gemaakt.

Hier onder een overzicht van wat ik heb verstuurd:

Gelpennen – Een envelopje met sticky notes en papierclips – washi tapes samples – stickers – quote kaartjes / journaling kaartjes – dashboards

Hier onder een overzicht van wat ik heb ontvangen:

Gelpen – planner hanger – stickers – paper clips – quote kaartjes / journaling kaartjes – roze touw – en een heleboel liefde!

M’n ontvangen spulletjes heb ik meteen in gebruik genomen, ik vind ze zo leuk! Hopelijk komt er snel weer een swap aan!

2 thoughts on “Valentijns Planner Swap

  1. Wat ziet het er leuk uit. Nu toch een beetje spijt dat ik niet mee heb gedaan. Misschien is het een idee om nog eens een thema swap te organiseren??? (Hint hint)

    Groetjes Selina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.