Week Thema (10-2017)

Hallo Maart! Eindelijk, na 2 jaar komen de week thema’s weer terug! De afgelopen 2 jaar was het behoorlijk stil van mijn kant (zwangerschap en mama zijn), ik las en keek wel mee, maar was veel te druk in mijn hoofd om de week thema’s voort te zetten. Ik weet dat vele dat erg leuk vonden, en dat maakt mij blij, want dat vond ik dus ook. Nu wil ik alles weer oppakken dat mij gelukkig maakt! En als je mij goed kent, weet je dat je mij geen bloemen hoeft te geven of een fancy etentje… een mooie nieuwe planner (zoals een Filofax Malden Ochre personal -haha-) of een set nieuwe Uni-ball Signo gelpennen, maakt mijn dag helemaal compleet *tee hee*.

Inmiddels kan mijn dreumes van 14 maanden al aardig overweg met potloden. Het zijn nu nog strepen en stippen (lees: gekras) … maar als ze begint met schrijven, dan zal zij van mama ook een mooie planner krijgen!

Ik zal elke maandag de 2 thema’s onthullen waar jij uit kan kiezen om de week erop te decoreren. Dit is geen -must-, enkel als jij het leuk vindt en graag ook bezig wil blijven en zelf geen thema’s (meer) weet.

Voor week 10 (6 maart t/m 12 maart) zijn de 2 thema’s:

  • roze / goud
  • bloemen

Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.