Week Thema (12-2017)

We zijn alweer een week verder, en heb in de tussentijd heel wat leuke en mooie decoraties gezien voor week 11 wilde bosdieren. Echt superleuk om te zien!

Nu het weer wat zonniger wordt, heb ik zin om lekker buiten te gaan zitten, waar het gras tussen je tenen kriebelt. Heerlijk gevoel! Echter als een creatieveling weet je dat je de halve inhoud van je hobbykast dan naar buiten zeult. Wanneer de dag over is, moet alles weer terug op z’n plaats, maar wie doet dat nou? Ik niet in ieder geval, haha. Ik zeg dan tegen mijzelf dat ik het morgen weer nodig heb. En aan het einde van de week ziet het eruit alsof er een bom is ontploft. Oeps 🙂 !

Wat doen jullie na een dagje creatief bezig te zijn geweest? Ruimen jullie alles weer netjes op, of laten jullie het liggen om de volgende dag er mee verder te gaan?

Nu post ik de week thema’s op maandag, maar ik zal het op verzoek verplaatsen naar elke ZATERDAG, zodat men in het weekend alvast kan beginnen voor de week erna (dan heb je 9 dagen!)

Voor aankomende week (20 maart t/m 26 maart) zijn de thema’s:

  • lila/geel
  • lente

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.