Week Thema (22-2017)

Volgens mij maken we weer een poging naar de zomer toe… deze week is de weersvoorspelling warm en droog, maar voor volgende week staan er al weer buien op de planning. Nou laten wij nu nog maar lekker van het warme weer genieten en lekker buiten onze planners bijhouden in de zon, met fris drankje erbij 🙂

Als is goed is, zijn en waren de vakanties al gepland en hebben de meeste mensen al hun ‘vakantiegeld’ binnen. Dat wordt genieten en reizen naar bestemmingen waar je al vaker heen bent geweest of juist voor de eerste keer heen gaat. Waar gaan jullie heen deze zomer? Deze zomer wordt voor mij het 11e jaar dat ik niet weg ben geweest… *boe*! Maar hopelijk volgend jaar… wie weet. Klink ik nu zielig? Nee toch? Hahaha… (nou ik was anders wel behoorlijk ziek van mijn migraine, bah!)

Jullie kunnen vast wel raden wat het thema dan is voor week 22. We gaan reizen, long live the travels :p !

Voor aankomende week (29 mei t/m 4 juni) zijn de thema’s:

  • travelers notebook style
  • bruin / oranje

 

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.