Week Thema (25-2017)

Deze aankomende week is het Vaderdag, ik zou daar ook een thema van hebben maar ik had blijkbaar niet goed gekeken in mijn planner en ipv Vaderdag, had ik het thema Auto’s geplaatst. Ugh! Dus als je graag nog voor Vaderdag wilt decoreren mag dat natuurlijk ook.

Afgelopen 9 juni is Seizoen 5 van Orange is the new Black weer begonnen en ik wou voor week 25 in OITNB gaan decoreren, maar daar ligt mijn hart niet… ik ben een Studio Ghibli – fan in hart en nieren. Ben er mee opgegroeid en hou er gewoon van. Ze raken mij allemaal en kan mij helemaal inleven in het verhaal en dus hierbij mijn week 25! My Neighbor Totoro was volgens mij de eerste die ik zag van de reeks mooie films die zij hebben uitgebracht. Ik denk dat als mijn dochter wat ouder is, dat ik ze dan ook laat zien aan haar,  hehe. Wat is jouw favoriete film of serie?

Voor aankomende week (19 juni t/m 25 juni) zijn de thema’s:

  • je favoriete serie / film
  • groen / oranje (frisse heldere kleuren)

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.