Week Thema (26-2017)

En zo ineens zijn we in de hitte beland, daar was ik niet op voorbereid… Dus excuses dat de blogpost over de week thema nu pas bekend wordt gemaakt. Hoe dan ook, ik hoop dat jullie allen van het warme weer genieten. Lekker aan het strand of in het zwembad. Zijn er al een aantal met vakantie? En zijn jullie de zon ontvlucht of heb jullie een warmer plekje opgezocht?

Ik ben een beetje gesmolten, en ik denk mijn hersenen ook… hahaha. Gelukkig had ik het thema al klaar en heb ik zelfs ook mijn Moleskine, voor bulletjournalling in hetzelfde thema gedecoreerd (haha, je mag nu niet zeggen dat de thema’s niet overeenkomen).

Voor aankomende week (26 juni t/m 2 juli) zijn de thema’s:

  • Zeemeermin / onderwater leven
  • blauw / paars

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.