Week Thema (27-2017)

Poeh, dat was mij toch een druk weekend. Ik wou de blogpost voor het weekend klaar hebben, maar dat was mij helaas niet gelukt. Nu ik meerdere ochtenden werk, ben ik meer energie kwijt en s’avonds lig ik al vroeg voor pampus. Nou ja… zit dan series ofzo te kijken… *haha*. Maar mijn weekend was leuk! Lekker uit eten en naar de film. Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Het thema voor aankomende week is een plek, waar je je energie weer wordt opgeladen. Althans, dat neem ik aan… wie wilt er nou niet voor de zomer in een mooi vallei vakantie vieren? Ik zeg, ja graag! Heerlijk van de natuur genieten, de geluiden, geuren etc. Lijkt mij wel relaxed… maar dat is mij mening, ik weet dat anderen bijv. super relaxed worden van shoppen of van racen op een circuit. LOL 🙂 nu we het over racen hebben… de TT is inmiddels ook alweer voorbij en hoorde dat Max behoorlijk wat pech had op de Grand Prix in Baku. Jammer! Welk plekje is voor jouw bijzonder? Waar jij weer je energie kan laden en kan relaxen?

Voor aankomende week (3 juni t/m 9 juli) zijn de thema’s:

  • Zomer in de vallei
  • groen / okergeel

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.