Week Thema (29-2017)

Voor week 29 heb ik gekozen voor florals, ik ben zelf nooit van de bloemen geweest, maar ‘it’s growing on me’ zou ik maar zeggen. Sommige patronen vind ik erg mooi, maar het moet niet al te druk worden. En lichte/zachte kleuren. Houden jullie ook van bloem-patronen? Oh en zoals je al gezien hebt, afgelopen week (28) en deze week (29) zijn gedecoreerd in een Personal ringplanner – de Filofax Clipbook, met andere inserts. Hoe vinden jullie deze layout?

Voor aankomende week (17 juli t/m 23 juli) zijn de thema’s:

  • Vintage Florals
  • roze / groen

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.