Maand November 2017

Daar zijn we eindelijk weer! PaperPassion, PlannerCon Europe en KreaDoe… Oktober (en begin November!), hebben allemaal plaatsgevonden en we gaan richting Sinterklaas en Kerst. Het ging allemaal zo snel dat ik nu eindelijk weer beetje rust heb en dus ook weer tijd had om te zitten en te bloggen. Naast al deze leuke activiteiten had ik ook 1 week vakantie. Wat natuurlijk zeer welkom was… gezien Oktober vol met verjaardagen en uitjes gepland stonden.

PaperPassion was hartstikke leuk! Niet alleen dat ik Deirdre weer zag na een lange tijd, hebben we Jolien ook ontmoet en hebben we het super gezellig gehad. We hebben allemaal wel wat geld uit onze portemonnee zien vliegen maar dat mocht ook wel. Ik bedoel, je mag jezelf wel eens verwennen toch? Dus heel even was de ‘money tracker’ niet van toepassing *haha*. Ik had al een deel gespaard voor mijn Silhouette Cameo 3, en dacht dat het wel okay was om hem ‘eerder’ te kopen, lol!

Ik moet zeggen dat het niet gelijk 1, 2, 3 zo gedaan was  – dat de stickers er mooi uit kwamen rollen. Maar met wat hulp, snap ik nu zo’n beetje hoe het werkt. Ik heb nog zoveel ideeën, maar mijn To-Do lijst is echt lang geworden… en dan zie ik dat December ook nadert… *eeks*! December is echt de maand dat vol met eten en bezoekjes staat in de planning. Op zich niet verkeerd, maar denk dat we dan onze ‘money tracker’ maar in Januari weer in laten gaan… *hee hee*.

Voor de maand November heb ik gekozen voor het thema ‘winter kou kristallen’ met blauw-tinten en hier en daar schattige stickers! De washitape (deze zijn van de Action) en hamster stickers heb ik kunnen ruilen met lieve leden van Dutch-Planners via Facebook en de kristallen stickers heb ik zelf gemaakt (nog in de tijd dat ik alles met de hand de stickers knipte).

Ik ben heel benieuwd hoe jullie de weken/maand gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

One thought on “Maand November 2017

  1. Paperpassion was zeker leuk!! Misschien ga ik ook maar eens met de weekthema’s meedoen, leuke challenge voor in mijn visual journal – en dan heb ik helemaal geen reden meer om het niet te delen in de groep 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.