Over ons

Dutch Planners is in 2013 begonnen als een Facebook groep waar we gezellig over planners praten. We zijn begonnen als “Dutch Filofaxers” samen met Nga-Yee, Daniëlle en Desiree. Samen waren we dol op planners en toen der tijd was er weinig keuze, zeker in Nederland. Ondertussen is het planner aanbod flink gegroeid en we wilden de groep niet specifiek voor 1 merk houden. We besloten dat we een groep voor alle planners zouden worden. Ondertussen zijn Nga-Yee, Daniëlle en Desiree hun eigen weg in geslagen maar nog steeds lid van de groep :).

Mijn naam is Deirdre, ik ben 32 jaar oud, moeder van 2 en in het dagelijkse leven een ondernemer. Ik ben altijd wel creatief bezig en gek op papier en planners. Mijn eerste planner was een Filofax Finsbury A5 Vintage Rose en die heb ik nog steeds! Ringplanners en Traveler’s Notebooks zijn mijn favoriete planners.

Dutch Planners heb ik opgezet omdat ik iets Nederlands miste in de planner wereld. In het buitenland waren er zoveel planner liefhebbers, die moeten er ook in Nederland zijn dacht ik bij mezelf. Dat bleek ook echt wel! In loop der jaren zijn we flink gegroeid naar een gezellige Nederlanse planner community en daar ben ik trots op. Er worden nu echte planner evenementen in Nederland georganiseerd die jaarlijks groter en gezelliger terugkeren.

In de media

Kreadoe website – Een vermelding naar onze Facebookgroep op de website van Kreadoe. (September – 2017)

Credits

Het logo van Dutch Planners is ontworpen door Nanda van Calime Create

Samenwerkingen

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Dutch Planners? We kunnen op vele manieren samenwerken o.a. advetorials/sponsered posts, winacties, product reviews, content aanleveren voor artikelen of reclame banners. Misschien heb je zelf wel een idee, ben je geïnteresseerd in de tarieven of wilt je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of mail ons op hello@dutch-planners.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.