Project 2152

De weekthema’s zijn altijd een groot succes geweest op de website en in de groep. Iedereen kan mee doen, maakt niet uit wat voor planner, stijl of kennis je hebt! Jouw planner en jouw stijl het kan allemaal! Elke week je spread decoreren op jouw manier met de wekelijkse thema. De leukste en mooiste creaties komen voorbij!

Uitleg

We hebben een thema per week die je op je eigen manier invult. Er is maar 1 regel en dat is de thema zelf, deze moet duidelijk terug komen in je spread. Hoe je dat doet? Dat mag je helemaal zelf weten! Je bent niet verplicht om elke week mee te doen maar dat is natuurlijk wel leuker.

Thema’s

De thema’s voor het hele jaar zijn al bekend dus als je van vooruit werken houd dan kan je helemaal los gaan. Ik heb geprobeerd om de thema’s zo ruim mogelijk te houden zodat iedereen er mee aan de slag kan gaan.

#project2152

Deel je creaties op instagram en op facebook met de hashtag #project2152 . Als je geen social media hebt dan mag je ook een foto van je spread mailen naar hello@dutch-planners.nl en dan wordt het op onze social media kanalen gedeeld. Elke week zal er een post online komen met de creaties van de afgelopen week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.