Week Thema (13-2017)

Een van mijn favoriete thema’s! Ik wou groot uitpakken maar dat is niet gelukt. Één van de redenen is dat ik niet bij mijn spullen kan… Haha… Hint, baby spullen. Dus ik denk dat ik binnenkort als ik wat meer tijd heb, even een grote opruimactie hou.

En ga dan ook even mijn hobbyspullen uitpluizen, kijken wat ik wel en niet gebruik. Doen jullie ook regelmatig een grote opruimactie/schoonmaak? Ik heb namelijk 2 jaar geleden een grote opruimactie gehouden, maar dat heeft alleen een kleine deuk in mijn verzameling gemaakt *lmao*.

Voor aankomende week (27 maart t/m 2 april) zijn de thema’s:

  • blauw / bruin
  • zee – nautisch

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.