WEEK THEMA (14-2017)

Voor week 14 (3 april t/m 9 april)  mogen jullie helemaal vrij zijn in hoe je het wilt decoreren! Ik heb zelf gekozen voor schattig en Lalaloopsy poppen. Stiekem vindt ik ze erg leuk, nadat ik er ooit een voor mijn kleine nichtje had gekocht toen zij 3 jaar werd (of was het nou 4?)… Nu wil ik er ook een voor mijn dochter kopen als zij wat ouder is, *haha*.

In welke thema gaan jullie week 14 decoreren? Ik ben erg benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren, qua thema en kleuren. Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.