Week Thema (15-2017)

En daar hebben we April, 3 maanden alweer voorbij in het nieuwe jaar… fijne 1 april, *gooit bananenschil achterover*!

Herinneren jullie nog waarom jullie gestart zijn met plannen en planners? Ik was altijd al wel bezig met agenda’s en schrijven, omdat ik niks wilde vergeten en het ook leuk vond om terug te kijken naar wat ik gedaan had. Bijna 4 jaar geleden was ik op zoek naar iets om mijn penpal administratie bij te houden, voor inkomende- en uitgaande post, verjaardagen en huisadres / e-mail etc.

Ik schreef toen alles nog in een notebook, maar omdat ik naar een ‘beter’ systeem zocht, waarbij ik ook informatie kon weghalen en of toevoegen. En daar ging ik dan, zo hop het planners-wereldje in. Mijn eerste planner hiervoor was de Violet Domino van Filofax. Inmiddels heb ik 11 Filofaxes en een heleboel andere planners… (oops!) hehe.

Ik vind het nog altijd erg leuk, om terug te kijken naar wat ik gedaan heb die specifieke dag. Ook wel goed voor mij, want ik heb een ‘brain’ vol met gaten volgens mij. Als je mij vraagt wat ik gisteren heb gegeten, moet ik erg lang nadenken wat het ook alweer was *haha*.

Maar goed, het thema voor week 15 sluit helemaal op mij aan en omdat het ook Pasen is, heb ik er een combinatie van gemaakt.

Voor aankomende week (10 april t/m 16 april) zijn de thema’s:

  • fantasie / Pasen
  • pastel tinten

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.