Week Thema (16-2017)

Wat een stralend weekend was dit! Heerlijk! Ik had week 16 al klaar, echter had ik nog geen tijd om een foto van te maken voor ik wegging voor het weekend. Wat hebben jullie gedaan dit weekend? Ik was even van huis en was dus niets of nauwelijks ‘online’. Even heerlijk genieten van het eten, de mensen en de activiteiten!

Later dan gepland, maar hier is week 16! Ik heb voor deze thema’s gekozen omdat deze week weer volle maan is en volle maan staat voor ‘een nieuw begin’. En wat is het beste om een fris te starten? Ik hou van quotes, leuke, positieve, inspirerende quotes! En als ik ze dan in mijn planner zie, dat maakt dan weer blij.

Voor aankomende week (17 april t/m 23 april) zijn de thema’s:

  • quotes / wat maakt je blij
  • kleuren (eigen keuze)

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.