Week Thema (17-2017)

Zijn jullie al bezig geweest met opruimen? Koningsdag is in minder dan 2 weken… ik heb genoeg spullen dat ik wel wil verkopen, hahaha. Helaas geen planner spullen… Maar moet wel gaan opruimen, want het lijkt erop alsof hier een bom is ontploft. En de afgelopen tijd heb ik ook wat aankopen gedaan, iets meer dan gepland… ik vraag mij af wiens fout dat is #rolleyes. Het is zeer verleidelijk als je al die mooie / leuke dingen ziet en online shoppen zo gemakkelijk is. Met een paar tikken heb je zo je bestelling betaald via de bank app en wordt het bij je thuis afgeleverd.

Wat waren jullie laatste aankopen? Een van mijn laatste aankopen waren pastel markeerstiften van Stabilo Boss en Fineliners van Sakura Pigma Micron. Ik heb ze aangeschaft voor mijn verjaardag en gebruik ze in mijn Bullet Journal. Ik had al voor mijn verjaardag wat gekocht, maar blijkbaar kon ik de bodem van mijn portemonnee nog niet zien *haha*!

Okay… hehe… voor aankomende week (24 april t/m 30 april) zijn de thema’s:

  • Nederland / Koninklijk Huis / Prinsen & Prinsessen
  • geel / oranje

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.