Week Thema (19-2017)

Week 17 is bijna ten einde… en deze stond in het teken van Koningsdag. Onze Koning Willem-Alexander is 50 geworden en heeft dit samen met zijn familie in Tilburg gevierd. Wat hebben jullie met Koningsdag gedaan? Wij hebben gekozen voor een relaxte Koningsdag thuis omdat onze dochter nog te klein is om dit allemaal te beseffen. We hebben wel de avond afgesloten met een mini-bbq. *Yummmmm*

Voor week 19 is het thema “Moederdag”, daar konden wij natuurlijk niet omheen. Op 14 mei worden vele moeders weer verwend met ontbijtje op bed, tekeningen, kadootjes etc. Liefde aan mama toon je niet alleen op deze dag, maar het hele jaar door, net als Valentijn… maar om lekker commercieel te blijven, gaan wij meestal met onze moeder gezellig uiteten. En anders maken wij thuis er wel een feestje van met allemaal lekkere dingen. Wat denk je dat je dit jaar voor moederdag krijgt of gaat geven/doen?

Voor aankomende week (8 mei t/m 14 mei) zijn de thema’s:

  • moederdag
  • pastel / goud

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.