Week Thema (23-2017)

Voor week 23 (5 juni t/m 11 juni)  mogen jullie helemaal vrij zijn in hoe je het wilt decoreren! Ik heb zelf gekozen voor het Universum en mijn sterrenbeeld Ram. Bij heldere nachten kan je de sterrenhemel hier goed zien. Toen ik in Arnhem woonde, kon ik maar paar sterren zien, hier zie ik zoveel en zelfs vallende sterren. Echt fantastisch en mooi is dat. Kunnen jullie de sterrenhemel goed zien van waar jullie wonen?

In welke thema gaan jullie week 23 decoreren? Ik ben erg benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren, qua thema en kleuren. Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.