Week Thema (24-2017)

Voor week 24 is er gekozen voor het thema auto’s. Vervoer is belangrijk om je van A naar B te brengen. Ik kan in ieder geval niet zonder, vooral als je in een dorp woont is het echt een noodzaak. Mijn auto is van 2000, dus al behoorlijk oud… maar doet het nog prima. Heel soms maakt ‘ie van die rare geluiden, en dan wens ik dat ik een nieuwe auto kan kopen. Jammer dat die geldboompjes zo langzaam groeien *haha*.

Ik ben een Supernatural-fan en vind het altijd weer super cool als ze in hun mooie zwarte 1967 Chevrolet Impala rondrijden. Die heeft in de serie heel wat te verduren gehad, maar ziet er altijd nog zo spetterend uit, *muahaha*. De Ford Mustang (GT) serie (van deze tijd) is ook erg mooi. Vandaar dat ik die in deze week thema heb verwerkt. Wat is of zijn jullie droom auto’s?

Voor aankomende week (12 juni t/m 18 juni) zijn de thema’s:

  • auto’s
  • rood / zwart

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.