Week Thema (28-2017)

En toen was het alweer zondag. Na 3 dagen migraine, voel ik mij nu weer wat beter. Ik stond vandaag iig zonder pijn op. Wat hebben jullie de afgelopen week allemaal gedaan? Het weer zat niet echt mee. Ik weet niet precies wat ik deze week allemaal gedaan heb dan alleen werk en proberen overeind te blijven voor mijn meisje. Oef, maar we hebben de einde van de week gered 😉 *hehe*.

Maar omdat ik niet elke zaterdag red om een thema online te zetten, denk ik dat ik om de week 4 thema’s in totaal online zet 🙂 dus na deze zal ik ook thema voor week 29 online zetten, dan heb ik iets meer tijd voor de week erna!

Voor aankomende week (10 juli t/m 16 juli) zijn de thema’s:

  • Hello Kitty
  • geel / rood

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.