Week Thema (31-2017)

En ook vintage thema’s zijn in, hahaha… ik voel mijzelf soms ‘vintage’, als ik al die planners zie waar allemaal dingen instaan over studie en het allemaal zo volgepland staat met afspraken. Voor mij is het alweer 7 jaar geleden dat ik afgestudeerd ben als Bachelor of Communications.

Nu werk ik part time, freelance en ben mama… poeh… time-management heb ik nog niet helemaal onder de knie.  En daarom is plannen erg belangrijk, wat wij allemaal hier doen 🙂 hebben jullie alles al beetje onder controle? Alle taken afgestreept die je vandaag had ingepland? Ik heb vandaag heel wat van mijn lijstje kunnen strepen, maar de belangrijkste heb ik nog niet kunnen doen. En een aantal dingen vergeten… oeps. Dus doorgeschoven naar morgen… eehhh ^^;; uitstellen is niet goed maar mijn dag is over, heb slaap nodig.

Voor week 31 (31 juli t/m 6 augustus) zijn de thema’s:

  • Vintage
  • Zacht geel / groen

Ik ben heel benieuwd hoe jullie deze week gaan decoreren. Als je het leuk vindt, en je kan niet kiezen, mag je ook combineren! Neem een kijkje op de pagina van de Week Thema voor meer informatie.

Vergeet niet wanneer je foto’s via instagram post te hashtaggen met #dutchplanners, om ze weer terug te vinden op onze website!

Veel plezier 🙂

XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.