Welkom op Dutch-Planners.nl !

Welkom op onze website. Wij zijn Nga-Yee en Deirdre en we zijn gek op plannen! We kennen elkaar al bijna 4 jaar en hebben elkaar via het plannen leren kennen. We hebben zelfs onze eerste Filofax samen besteld, een Filofax Finsbury A5 in Vintage Rose.

Dutch Planners is begonnen op Facebook met een Sales & Swaps groep. Het is een gezellige groep met ruim 1.300 leden waar we praten over allerlei soorten planners en het plannen zelf. Als je nog geen lid bent dan is het zeker de moeite waard om lid te worden en mee te praten!

Dutch-Planners.nl is voor en door planners. Overal op het wereldwijde web is er genoeg informatie te vinden over plannen, te veel informatie. Tel daarbij op dat 99% van alle informatie in het Engels is en we zien dat niet alle Nederlandse planners dat niet fijn vinden. Daarom hebben wij Dutch-Planners.nl opgezet, een algemene website met Nederlandse informatie over het plannen!

Je zult allerlei informatieve artikelen terug vinden op deze website. Mis je nog iets op de website? Heb je een vraag waar je echt niet uitkomt? Dan kan je altijd contact met ons opnemen! We zullen dan ons beste doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

We zijn niet van plan om dagelijks of zelfs wekelijks een blogpost te schrijven of op vaste dagen te bloggen. We zijn allebei werkende moeders met altijd te weinig tijd voor alle leuke dingen die we willen doen 😉 We willen iets plaatsen als we tijd en zin hebben. Kom dus geregeld even terug om te kijken!

Liefs,
Nga-Yee en Deirdre

One thought on “Welkom op Dutch-Planners.nl !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.